Despre noi

 Noi suntem “Creative Architecture”. Noi credem ca un proiect de succes este rezultatul imbinarii, in mod armonios, a  functionalitatii constructiei cu un design exterior placut, respectand in acelasi timp reglementarile urbanistice si normativele in  vigoare. Oferim servicii de proiectare civila si consultanta pentru toate cele trei specialitati de proiectare: arhitectura,rezistenta si instalatii la standarde calitative ridicate.

Impreuna cu colaboratorii nostri,ne putem ocupa, pentru dumneavoastra, de intreg procesul aflat in spatele construirii unui imobil, de la identificarea si cumpararea terenului potrivit, la obtinerea avizelor si autorizatiilor pentru construire si predarea imobilului “la cheie”.

Scopul Creative Architecture este de a stabili noi standarde calitative pentru proiectare, imbinand esteticul arhitectural al cladirii, adesea neglijat, cu functionalitatea si utilitatea compartimentarilor interioare eficient realizate si cu reglementarile urbanistice. In decursul intocmirii proiectului, clientului ii sunt prezentate, spre aprobare, planuri si vizualizari 3d realiste.Aceste vizualizari se realizeaza pentru ca beneficiarul sa-si faca o imagine a viitoarei investitii. Biroul nostru se poate ocupa, si de proiectul de design de interior si de amenajarea peisagistica a terenului.

Tinand cont de dorintele dumneavoastra,firma noastra, ofera consultanta pentru intemeierea unor constructii utile, eficiente si moderne, asigurand o calitate ridicata si un aspect placut.
In cadrul etapelor proiectarii se asigura respectarea tuturor normativelor, legilor si a S.T.A.S.-urilor in vigoare, iar proiectele noastre sunt verificate de verificatori si experti atestati M.L.P.A.T.