18-Locuinta P+2E

Vedeti Preturile !

Locuinta P+2E, suprafata construita 67.6 mp, suprafata desfasurata 286.81 mp. in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 286.81 mp***

Pachetul Proiect Autorizatie+Structura Detaliata cuprinde atat dosarele necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie, cat si cele necesare pentru construirea cladirii. Proiectul se poate modifica in functie de cerintele dumneavoastra, cu modificari de compartimentari interioare, fatade, finisaje, etc, fara alte costuri suplimentare. 

Cuprins Proiect Autorizatie+Structura Detaliata:
Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv. Beneficiarul poate solicita modificari si completari, de cate ori considera necesar, pana se stabileste solutia finala ce va fi inaintata inginerilor.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan de trasare, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade, lista de cantitati pentru caramida.

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan sapatura, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, plan armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, plan armare atice, extrase de fier si de beton

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Locuinta cu regim de inaltime P+2E, cu suprafata construita de 67.6 mp, amplasata izolat pe lot, sau cuplata, pe fatada posterioara. Cladirea are o arhitectura minimalista, cu linii moderne, jocuri de volume si suprafete vitrate puternic.  Structura de rezistenta a con structiei este metalica, putandu-se realiza si cu structura din beton armat, in cazul unor mici modificari volumetrice, pentru a reduce costurile de executie. Locuinta beneficiaza de terase generoase, fiind adaptata in mediului urban, acolo unde terenul este adesea insuficient pentru a realiza spatii de relaxare la nivelul solului. Volumele sunt evidentiate prin tratarea cu finisaje de exterior diferite, astfel volumul ce marcheaza verticala este finisat cu placaj de caramida aparenta de culoare maro, iar cele ce se dezvolta pe orizontala sunt finisate cu vopsitorii de culoare alba. Parterul este construit partial, lasand loc, la nivelul solului, unei terase cu piscina,terasa acoperita de etajul superior.

« »

bla bla