Cladire birouri D+P+3E+4Er

Vedeti Preturile !

Cladire de birouri D+P+3E+4Er, Sconstruit: 431.52 mp, Sdesfasurat: 2503.72 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

Pachetul Standard cuprinde atat dosarele necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie, cat si cele necesare pentru construirea cladirii. Proiectul se poate modifica in functie de cerintele dumneavoastra, cu modificari de compartimentari interioare, fatade, finisaje, etc, fara alte costuri suplimentare.

Cuprins Pachet Standard DTAC+PTh:
Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv. Beneficiarul poate solicita modificari si completari, de cate ori considera necesar, pana se stabileste solutia finala ce va fi inaintata inginerilor.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan de trasare, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade, lista de cantitati pentru caramida.

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan sapatura, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, plan armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, plan armare atice, extrase de fier si de beton

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Cladirea de birouri cu regim de inaltime D+P+3E+4Er are suprafata construita de 431.52 mp si este formata din doua corpuri de cladire identice, asezate in oglinda cu rost de separare intre ele. Constructia are o arhitectura moderna, folosindu-se inchideri tip “pereti cortina”. Etajul 4 retras este inchis cu zidarie si ferestre generoase, iar la toate etajele terasele sunt protejate cu balustrade cu parapeti din vergele de inox sau aluminiu.Invelitoarea peste ultimul etaj este de tip terasa necirculabila.

« »

bla bla