Cladire locuinte colective P+4E

Vedeti Preturile !

Cladire locuinte colective P+4E, Sconstruit: 286 mp, Sdesfasurat: 1144 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

Pachetul Proiect Autorizatie+Structura Detaliata cuprinde atat dosarele necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie, cat si cele necesare pentru construirea cladirii. Proiectul se poate modifica in functie de cerintele dumneavoastra, cu modificari de compartimentari interioare, fatade, finisaje, etc, fara alte costuri suplimentare. 

Cuprins Proiect Autorizatie+Structura Detaliata:
Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv. Beneficiarul poate solicita modificari si completari, de cate ori considera necesar, pana se stabileste solutia finala ce va fi inaintata inginerilor.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan de trasare, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade, lista de cantitati pentru caramida.

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan sapatura, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, plan armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, plan armare atice, extrase de fier si de beton

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Constructia prezentata are regimul de inaltime P+4E si functiunea de locuinte colective. Aceasta constructie face parte dintr-un ansamblu rezidential de cladiri cu aceeasi functiune. Aspectul cladirii este unul modern cu o acoperire tip sarpanta mascata prin folosirea unor atice inalte ce creeaza impresia de cladire cu acoperire tip terasa. Pentru tratarea fatadelor se folosesc vopsitorii texturate( maro, alb, gri). Parape tii balcoanelor sunt din plexiglas, cu mana curenta din inox sau metal iar glafurile si solbancurile sunt din granit. Balcoanele, casa scarii si sasul de la intrarea in bloc, sunt placate, de asemenea, cu granit. Cladirea este un singur volum finisat in trei culori preponderente, alb si maro pentru volumul cladirii si gri pentru balcoanele. Ferestrele si usile exterioare au tamplarie din pvc de culoare ca a lemnului wenge, de aceeasi nuanta cu maroul folosit la fatada. Cladirea are o suprafata construita de 286 mp, la care se adauga 17,46 mp suprafata teraselor de la nivelul parterului.

« »

bla bla