Cladire locuinte colective S+P+3E+4E

Vedeti Preturile !

Imobil locuinte colective S+P+3E+4E, Sconstruit: 200 mp, Sdesfasurat: 1040 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

Pachetul Proiect Autorizatie+Structura Detaliata cuprinde atat dosarele necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie, cat si cele necesare pentru construirea cladirii. Proiectul se poate modifica in functie de cerintele dumneavoastra, cu modificari de compartimentari interioare, fatade, finisaje, etc, fara alte costuri suplimentare. 

Cuprins Proiect Autorizatie+Structura Detaliata:
Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv. Beneficiarul poate solicita modificari si completari, de cate ori considera necesar, pana se stabileste solutia finala ce va fi inaintata inginerilor.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan de trasare, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade, lista de cantitati pentru caramida.

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan sapatura, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, plan armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, plan armare atice, extrase de fier si de beton

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Constructia prezentata are regimul de inaltime S+P+3E+4Er si functiunea de locuinte colective. Pentru fatade s-au folosit diverse materiale ca placajul de lemn, piatra si vopsitorii de culoare alba aplicate pe tencuiala. Etajul 4 se retrage lasand loc unor terase circulabile amenajate pentru petrecerea timpului liber, iar acest etaj este acoperit in sarpanta. Balcoanele si terasele sunt protejate prin parapeti cu mana curenta si vergele din fier.
Placajul din granit este folosit pentru marcarea pe verticala a ferestrelor, precum si pentru sublinierea amplasamentului ferestrelor in cadrul fatadelor. Cladirea este amplasata pe limita de proprietate, alipindu-se la calcan in dreptul fatadei posterioare, putand fi construita si izolat pe lot, daca terenul o permite. Subsolul cladirii este construit pe toata suprafata terenului, constituind o dala urbana aflata la 60 de cm inaltime de terenul natural, de pe care se face accesul in imobil.

« »

bla bla