Cladire locuinte colective S+P+4E

Vedeti Preturile !

Cladire locuinte colective S+P+4E, Sconstruit: 401.20 mp, Sdesfasurat: 2457 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

Pachetul Proiect Autorizatie+Structura Detaliata cuprinde atat dosarele necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie, cat si cele necesare pentru construirea cladirii. Proiectul se poate modifica in functie de cerintele dumneavoastra, cu modificari de compartimentari interioare, fatade, finisaje, etc, fara alte costuri suplimentare. 

Cuprins Proiect Autorizatie+Structura Detaliata:
Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv. Beneficiarul poate solicita modificari si completari, de cate ori considera necesar, pana se stabileste solutia finala ce va fi inaintata inginerilor.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan de trasare, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade, lista de cantitati pentru caramida.

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan sapatura, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, plan armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, plan armare atice, extrase de fier si de beton

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

 

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Cladirea de locuinte colective cu suprafata construita de 401.20 mp si regim de inaltime S+P+4E se compune din doua corpuri, aflate in simetrie tip oglinda, fata de axul de simetrie marcat pe planuri. In prezenta sunt cuprinse planurile de parter si de etaj curent, pana la axul de simetrie, mai departe de acesta cladirea repetandu-se in oglinda.
Pentru finisarea exterioara a fatadelor s-au folosit placaj de caramida aparenta precum si vopsitorii lavabile de culoare alba si maro. Golurile din zidarie de pe fatada principala, de la nivelul etajului 1 in sus, sunt incadrate cu profile metalice finisate cu vopsea prin electroliza. Pe aceeasi fatada sunt montate placi de gips-carton de exterior pe suport metalic, finisate cu vopsitorii de culoare alba si maro. Pe fatada posterioara sunt folosite, arbitrar, placaje de caramida aparenta pe marginea balcoanelor precum si parasolare metalice si pete de culoare maro.

« »

bla bla