Cladire spatii comerciale si locuinte colective S+P+4E

Vedeti Preturile !

Cladire spatii comerciale si locuinte colective S+P+4E, Sconstruit: 390.46 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

Pachetul Proiect Autorizatie+Structura Detaliata cuprinde atat dosarele necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie, cat si cele necesare pentru construirea cladirii. Proiectul se poate modifica in functie de cerintele dumneavoastra, cu modificari de compartimentari interioare, fatade, finisaje, etc, fara alte costuri suplimentare. 

Cuprins Proiect Autorizatie+Structura Detaliata:
Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv. Beneficiarul poate solicita modificari si completari, de cate ori considera necesar, pana se stabileste solutia finala ce va fi inaintata inginerilor.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan de trasare, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade, lista de cantitati pentru caramida.

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan sapatura, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, plan armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, plan armare atice, extrase de fier si de beton

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Cladire cu functiune mixta de spatii comerciale la parter si la etajul 1 si locuinte colective la etajele 2,3,4, ce are suprafata construita de 390,46 mp. Regimul de inaltime al constructiei este S+P+4E si are invelitoare tip terasa peste etajul 4. Etajele cu spatii comerciale au finisaje de culoare gri realizat din tencuiala aplicata cu santuri pe orizontala si vopsitorii. Separarea vizuala a etajelor se face prin folosirea de profile decorative din polistiren, sau din mortar. Acelasi tip de profile se foloseste la conturul balcoanelor si al aticelor. Aspectul modern al cladirii se sublineaza prin folosirea de parapeti din plexiglas la balcoane si balustrade din inox sau aluminiu. Golurile din fatade, la etajele cu apartamente, se termina, la partea superioara, cu profile de culoare alb sau gri.

« »

bla bla