07-Consolidare, modernizare si recompartimentare locuinta Sp+P+1E+2Er

Vedeti Preturile !

Consolidare, modernizare si recompartimentare locuinta Sp+P+1E+2Er, Sconstruita: 96.17 mp, Sdesfasurata: 225 in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 225 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Proiect de consolidare, modernizare si anvelopare termica a unei constructii din zona centrala a Bucurestiului, intr-o zona cu loturi mici in care predomina constructiile tip duplex. S-au propus atat interventii de consolidare si reparatii cat si de modernizare a cladirii pentru a se conforma exigentelor de locuit actuale. Pentru finisajele exterioare s-au propus placaje de piatra si vopsitorii de culoare crem, gri si maro.Golurile de ferestre s-au marit,pentru a putea permite o mai buna iluminare a interiorului constructiei. Acoperisul tip sarpanta, de peste zona constructiei orientata catre strada, se va desface lasand loc unei terase circulabile ce va fi acoperita cu o pergola din lemn. Finisajul terasei va fi o pardoseala de tip “deck”. Constructia are o arhitectura moderna, cu influente mediteraneene, dar este in acelasi timp adaptata eficent la conditiile climatice ale tarii noastre.

« »

bla bla