20-Consolidare si modernizare locuinta la calcan Sp+P+1E+M

Vedeti Preturile !

Locuinta Sp+P+1E+M, suprafata construita 70.60 mp, suprafata desfasurata 208.22 mp. in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 208.22 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Acest proiect a fost intocmit pentru consolidarea, recompartimentarea si modernizarea unei locuinte existente, dar poate fi folosit si ca un proiect nou. Inital  amplasat pe un teren ingust, acest proiect poate fi construit si pe un teren cu dimensiuni generoase. Beneficiarul a dorit crearea unui apartament la fiecare nivel, iar apartamentul de la etajul 1 se dezvolta partial si la mansarda. Arhitectura este moderna, pusa in valoare printr-un contrast de volume, dar si printr-un contrast de culori si materiale. Astfel la mansarda este propus un corp de cladire cu o arhitectura deosebita de a restului casei si finisat cu sindrile bituminoase de culoare gri inchis, in contrast cu vopsitoria alba. Pe langa aceste finisaje, pentru completarea arhitecturii moderne, s-au mai folosit placajul de lemn, la fatade, si balustradele din sticla securizata precum si pergole din lemn tratat.

 

« »

bla bla