09-Locuinta intre doua calcane D+P+1E+M

Vedeti Preturile !

Locuinta intre doua calcane, D+P+1E+M, Sconstruita: 96.01 mp, Sdesfasurata: 333 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 333 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Locuinta cu regim de inaltime D+P+1E+M cu suprafata construita de 96.01 mp realizata in doua variante de volumetrie arhitecturala cu planimetrii aproximativ similare, intre cele doua variante. In aceasta plansa este prezentata planimetria de la varianta 1. Cladirea, in ambele variante se caracterizeaza prin linii moderne, spatii puternic vitrate, cu o imbinare armonioasa intre elemente din beton sau piatra cu lemn, metal si sticla. Prima varianta este moderna cu vopsitorii ce creaza contraste intre volume( caramiziu, crem, gri), iar a doua varianta este moderna cu influente din stilul minimalist(volume simple, spatii puternic vitrate, culori monocrome). Acoperirea cladirii, in ambele cazuri, este realizata cu sarpanta cu atic inaltat peste nivelul streasinii.

« »

bla bla