22-Locuinta la calcan P+1E

Vedeti Preturile !

Locuinta P+1E, suprafata construita 68.13 mp, suprafata desfasurata 136.26 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 136.26 mp***

Pachetul Proiect Autorizatie+Structura Detaliata cuprinde atat dosarele necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie, cat si cele necesare pentru construirea cladirii. Proiectul se poate modifica in functie de cerintele dumneavoastra, cu modificari de compartimentari interioare, fatade, finisaje, etc, fara alte costuri suplimentare. 

Cuprins Proiect Autorizatie+Structura Detaliata:
Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv. Beneficiarul poate solicita modificari si completari, de cate ori considera necesar, pana se stabileste solutia finala ce va fi inaintata inginerilor.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan de trasare, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade, lista de cantitati pentru caramida.

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan sapatura, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, plan armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, plan armare atice, extrase de fier si de beton

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Locuinta cu regim de inaltime P+1E cu suprafata construita de 68.13 mp, poate fi amplasata izolat pe lot, sau cuplata pe fatada posterioara cu o alta constructie. Cladiea are o arhitectura moderna cu o paleta calda de culori si suprafete puternic vitrate. Acoperirea locuintei se realizeaza in sar panta, dar, punctual, se pastreaza aticul caracteristic cladirilor in terasa, imbinand in acest fel eficenta invelitorilor tip sarpanta cu estetica oferita de constructiile cu acoperire in terasa . Cladirea poate fi amplasata atat pe terenuri cu suprafata mare cat si pe terenuri mici, dispunand de terase si balcoane ce compenseaza lipsa spatiilor verzi de la nivelul solului, din mediul urban.
Placajul de piatra naturala se imbina in mod armonios cu nuantele de oranj, gri si crem punand in valoare jocurile de volume ale cladirii.

« »

bla bla