04-Locuinta la calcan S+P+1E

Vedeti Preturile !

Locuinta la calcan S+P+1E, Sconstruit: 175 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Contactati-ne !

Cladire cu regim de inaltime S+P+1E, de tip duplex, cu suprafata construita de 175 mp, pretabila pentru generatii diferite din aceeasi familie, cu accese separate pentru fiecare locuinta, ce confera, astfel, intimitate ambelor familii. Arhitectura este moderna si se caracterizeaza prin marcarea volumelor constructiei prin folosirea de diferite materiale si culori pentru fiecare volum al constructiei. Pe fatade se imbina in mod armonios placajul de lemn cu vopsitoriile de culoare alba si maro si cu placajul de granit maro folosit pentru a finisa peretele de la calcan. Livingurile ambelor locuinte sunt deservite de terase ce sunt amenajate pentru a fi folosite la petrecerea timpului liber.
Invelitoarea constructiei este tip terasa, ea putand fi acoperita si in sarpanta fara ca aspectul general al cladirii sa aibe de suferit prea mult.

« »

bla bla