34-Locuinta P

Vedeti Preturile !

Locuinta unifamiliala cu regim de inaltime P, S construita si desfasurata = 144,69 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 144.69 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Locuinta unifamiliala cu regim de inaltime P si suprafata construita de 144.69 mp, pretabila a fi construita pe terenuri de suprafete si dimensiuni medii si mari. Arhitectura exterioara este una moderna, caracterizata prin suprafete vitrate generoase, imbinarii armonioase intre vopsitoriile de exterior si placajul din piatra naturala. Constructia este deservita de doua terase, una pentru bucatarie si living, pe fatada principala, iar a doua pe fatada posterioara, pentru dormitorul matrimonial. Aceasta din urma terasa este dispusa in plan, in asa fel, incat aceasta zona a casei sa beneficieze de cat mai multa intimitate.

« »

bla bla