14-Locuinta P+1E

Vedeti Preturile !

Locuinta P+1E Sconstruita: 82.4 mp Sdesfasurata: 164.8 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 164.8 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Locuinta P+1E(sau P+M)
Constructia face parte dintr-un ansamblu alcatuit din 3 cladiri cu acelasi regim de inaltime amplasate pe un teren de 1000 mp. Dintre acestea, doua sunt alipite la calcan intre ele, iar a 3-a este amplasata izolat pe lot, la capatul unui drum de servitute cu latimea de 4 m. Constructia prezentata este una dintre cele alipite la calcan pe fatada posterioara.
Limita de proprietate pe care este am plasata constructia constituie un ax de simetrie, fata de care, pe terenul vecin se poate edifica aceeasi cladire in oglinda, nascandu- se un ansamblu de tip duplex. Locuinta cu regim de inaltime P+1E sau P+M, cu suprafata construita de 82.4 mp, ce poate fi amplasata izolat pe lot sau cuplata cu o alta constructie la calcan. Cladirea propune o tratare moderna a fatadelor, inclinand spre stilul minimalist, imbinand utilitatea acoperirii cladirii in sarpanta cu designul modern al constructiei.
Amenajarea interioara este in concordanta cu aspectul exterior re curcandu-se, de data asta, la o paleta calda de culori. Cladirea beneficiaza de terase si balcoane, ce deservesc toate functiunile importante aflate in interiorul ei, fiind propice, astfel, amplasarii constructiei in spatiul urban, acolo unde terenurile au, adesea, suprafete construbile foarte mici. Mascarea acoperisului tip sarpanta se realizeaza prin folosirea aticelor inalte si prin montarea, in spatele lor, a sistemelor de jgheaburi cu hidroizolatie intoarsa pe atic, eficente pentru captarea si directionarea apelor pluviale. In cazul de fata s-a optat pentru amplasarea cladirii pe limita de proprietate pentru a mari la maxim suprafata libera unitara ramasa neconstruita din teren.

« »

bla bla