27-Locuinta P+1E

Vedeti Preturile !

Locuinta unifamiliala cu regim de inaltime P+1E, S construita= 167.13 mp, S desfasurata = 310.63 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 310.63 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Acest proiect a fost realizat din dorinta beneficiarului de a avea o locuinta cu un desing modern, cu linii drepte si elemente caracteristice stilului minimalist, cubist. Sunt folosite suprafete vitrate mari, placaje din lemn, si culori ce creeaza contraste intre volume. Locuinta are terase generoase la fiecare nivel, pentru a face o trecere treptata intre exterior si interior, pe aceste terase acoperite putand fi amenajate spatii de loisir. Acoperisul este realizat in sarpanta, cu jgheaburi ascunse in spatele aticelor, acest tip de invelitoare lasand impresia unui acoperis in terasa.

« »

bla bla