12-Locuinta P+1E+2Er

Vedeti Preturile !

Locuinta P+1E+2Er, Sconstruit: 150.15 mp, Sdesfasurat: 427.25 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 427.25 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Locuinta cu regim de inaltime P+1E+2Er cu suprafata construita de 150.12 mp, izolata pe lot, si cu acoperire in terasa. Constructia are o arhitectura minimalista cu nuante de culori ce pun in valoare jocul de volume creat. Placajul de lemn se imbina in mod armonios cu vopsitorii de culoare crem si alb folosite pentru finisarea peretilor exteriori, dar si cu suprafetele puternic vitrate si elementele din sticla, lemn si metal. Curtea este amenajata modern, punctul de interes fiind crearea unui spatiu de relaxare, o terasa cu piscina, partial acoperita prin iesirea in consola a etajului 1. Structura cladirii este din beton armat, cu deschideri caracteristice unui astfel de sistem, intre elementele structurale.
Cladirea beneficieaza de terase generoase ce deservesc principalele functiuni ale cladirii, acoperite partial cu elemente din beton, parte din cladire, sau cu pergole din lemn.
Parapetii din material transparent pot fi din plexiglass sau din sticla clara, securizata, iar mana curenta din inox sau din aluminiu. Constructia are o arhitectura moderana ce se preteaza atat in zone urbane aglomerate cat si in zone cu suprafete intinse de verdeata.

« »

bla bla