13-Locuinta P+1E+2Er

Vedeti Preturile !

Locuinta P+1E+2Er Sconstruita: 125 mp Sdesfasurata: 300 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

 

 

 

 

 

 

***Suprafata desfasurata = 300 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Locuinta P+1E+2Er
Locuinta cu regim de inaltime P+1E+2Er, amplasata izolat pe lot, cu acoperire in terasa, ce poate fi modificata pentru a se preta acoperirii in sarpanta. Cladirea propune un stil arhitectural modern, cu o imbinare armonioasa intre albul fatadei si placajul de granit si de lemn, precum si intre elementele de metal si de sticla.
Amenajarea interioara se caracterizeaza prin folosirea de tonuri calde, derivate din culoarea caracteristica a lemnului, in contrast cu albul peretilor si al altor elemente. Fiecare functiune importanta este deservita de un balcon sau de o terasa, iar ultimul etaj se retrage pentru a lasa loc unei terase de petrecere a timpului liber, ce poate fi amenajata corespunzator preferintelor beneficiarului. Faptul ca locuinta beneficiaza de multe terase o face propice amplasarii atat pe terenuri generoase ca suprafata, cat si, mai ales, pe terenuri cu suprafata mica, existenta teraselor compensand pentru lipsa suprafetelor verzi la nivelu solului. Curtea este amenajata modern, cu plante specifice tarii noastre, iar vis-a-vis de bucatarie si living este amenajata o structura usoara, o pergola pe un soclu din beton, ce adaposteste un loc de luat masa.
Pentru marcarea aleilor din interiorul curtii s-au folosit pavele din piatra naturala incadrate de corpuri de iluminat de inaltime mica.

« »

bla bla