01-Locuinta P+1E+M pe lot ingust, intre calcane

Vedeti Preturile !

Locuinta unifamiliala P+1E+M, Sconstruit: 74.56 mp, Sdesfasurat: 176.75 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 176.75 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Locuinta P+1E+M este propusa a se amplasa pe un lot ingust, cu calcane pe trei laturi. Aceasta solutie de amenajare a terenului a fost posibila prin realizarea unui proiect de urbanism de tip PUD.
Cele doua etaje ale constructiei se retrag succesiv, in felul acesta lotul primeste cat mai multa lumina naturala, iar constructia nu este perceputa ca fiind foarte impozanta, de la nivelul terenului.
Cladirea are o arhitectura moderna, mediteraneana, cu terase la etaj si mansarda, terase acoperite de pergole. Realizarea acestor terase, destul de generoase, de la nivelurile superioare suplineste partial lipsa de suprafata utila de teren la nivelul solului.
Ferestrele sunt evidentiate prin ancadramente de culoare crem, acelasi tip de finisaj fiind folosit si la sublinierea altor elemente caracteristice ale constructiei. In afara de crem, pentru tratarea exteriorului s-au folosit nuante de maro (in concordanta cu lemnul pergolelor si tamplaria ferestrelor) si alb-murdar pentru finisarea suprafetelor mari de zidarie placata cu termosistem.
Cladirea este acoperita cu invelitori tip sarpanta, partial peste etajul 1 si peste mansarda, realizarea in acest fel a sarpantelor contribuie la aspectul general al cladirii si completeaza arhitectura cladirii.

 

 

« »

bla bla