30-Locuinta P+1E+M

Vedeti Preturile !

Locuinta P+1E+M cu suprafata construita 125.67 mp si suprafata desfasurata 335.29 mp. in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

 

***Suprafata desfasurata = 335.29 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Locuinta cu suprafata construita de 125.67 mp, amplasata izolat pe lot sau cu posibilitatea de cuplare pe oricare din fatadele secundare sau pe cea posterioara. Regimul de inaltime al constructiei este P+1E+M ce se poate transforma in P+2E. Cladiea are o arhitectura moderna cu tonuri calde si o imbinare a placajului de lemn, folosit la fatada, cu elemente din metal si sticla. Interiorul se poate amenaja folosind tonuri calde sau tonuri de alb si negru combinate cu nuante de culori puternice menite sa evidentieaza anumite aspecte ale designului incaperii. Curtea este amenajata folosind plante si vegetatie din zona mediteraneeana, adaptata la clima din tara noastra, punctul de atractie fiind o cascada artificiala amplasata pe latura din stanga a terenului. Terenul este amenajat, catre partea din spate, cu un spatiu de joaca pentru copii, ce poate fi supravegheat din zona terasei si a bucatariei. Spatiul de joaca este imprejmuit cu un parapet de protectie, ce impiedica accesul copiilor catre zona de piscina.

 

« »

bla bla