08-Locuinta P+1E(P+M)

Vedeti Preturile !

Locuinta P+1E, Sconstruit: 82.71 mp, Sdesfasurat: 167.46 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 167.46 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Constructia face parte dintr-un ansamblu alcatuit din 3 cladiri cu acelasi regim de inaltime amplasate pe un teren de 1000 mp. Dintre acestea, doua sunt alipite la calcan intre ele, iar a 3-a este amplasata izolat pe lot, la capatul unui drum de servitute cu latimea de 4 m. Constructia prezentata este cea amplasata izolat pe lot.
Locuinta cu regim de inaltime P+M sau, P+1E cu suprafata construita de 82.7 mp, poate fi amplasata izolat pe lot, sau cuplata pe fatada laterala dreapta cu o alta constructie. Cladiea are o arhitectura moderna cu influente din stilul minimalist, cu suprafete puternic vitrate si culori ce creaza contrast intre volume. Acoperirea locuintei se realizeaza in sarpanta, dar se pastreaza aticul caracteristic cladirilor in terasa, pentru a imbina eficenta invelitorii tip sarpanta cu esteticul cladirilor cu acoperire tip terasa.
Cladirea poate fi amplasata atat pe terenuri cu suprafata mare cat si pe terenuri mici, dispunand de terase si balcoane ce compenseaza lipsa spatiilor verzi de la nivelul solului

« »

bla bla