16-Locuinta P+M

Vedeti Preturile !

Locuinta P+M, Sconstruit: 108.5 mp, Sdesfasurat: 183.5 in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 183.5 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Locuinta cu regim de inaltime P+ 1E, izolata pe lot, are suprafata construita de 108,5 mp. Acoperirea cladirii este tip sarpanta peste etajul 1, dar si terasa peste parter. Zona de interes o constituie terasa de la etajul 1, acoperita cu pergola din lemn ce sprijina pe grinzi din beton. Existenta a inca unei zone de petrecere a timpului liber la nivelul parterului fac aceasta constructie propice amplasarii atat pe terenuri mari cat, mai ales, pe terenuri mici datorita amenajarii de spatii de loisir in cadrul cladirii. Arhitectura este o imbinare intre cea tratidionala( abundenta folosirii lemnului, a ferestrelor cu multe canaturi etc.) si cea de tip monumental (placarea cu granit si caramida si folosirea elementelor decorative pentru a marca registrii orizontali). Zona de terasa de la parter se prelungeste cu o piscina de forma organica, in plan, placata cu gresie mozaicata albastra. Constructia are o arhitectura apropiata de cea traditionala, primitoare si un design placut si calduros, integrand astfel aceasta casa placut atat in mediu urban cat si in cel rural.

« »

bla bla