06-Locuinta P+M

Vedeti Preturile !

Locuinta P+M, Sconstruita: 55.62 mp, Sdesfasurata: 111.24 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 111.24 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Locuinta cu regim de inaltime P+M si suprafata construita de 55.62 mp are structura din lemn si inchideri cu panouri de lemn. Arhitectura se inspira din stilul german “Fachwerk”,  adoptat mai tarziu si in alte zone ale lumii. In cazul de fata, spre deosebire, de stilul original, barnele de pe fatade nu au rol structural, ele rezumandu-se a fi pur decorative.
Stilul rustic al constructiei este completat de acoperisul cu o inclinatie mare a pantei si de finisarea peretilor constructiei cu tencuiala neregulata si cu var.Ar hitectura propusa integreaza constructia, foarte bine, in zona montana, sau in cea rurala, constructia fiind propice pentru o casa de vacanta departe de agitatia orasului. Punctul de interes al cladirii este zona de living, libera pe intreaga inaltime a parterului si a mansardei, catre care se deschid zonele de supante propuse la mansarda. Supanta amenajata ca spatiu de relaxare comunica cu un balcon. La nivelul parterului se afla o terasa ce deserveste zona de bucatarie si indirect livingul prin aceasta, continuand, astfel, zona de relaxare din interior catre exterior.

« »

bla bla