23-Locuinta P+M

Vedeti Preturile !

Locuinta P+M cu suprafata construita de 80 mp si suprafata desfasurata de160 mp. in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 161.3 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Proiectul se poate modifica in functie de cerintele dumneavoastra, cu modificari de compartimentari interioare, fatade, finisaje, etc, fara alte costuri suplimentare.

Locuinta unifamiliala pentru o constructie cu regim de inaltime P+M, cu invelitoare tip sarpanta si cu o arhitectura rustica. Suprafata construita a acestei cladirii este de 80.65 mp, iar suprafata desfasurata este de 161.3 mp. Printre alte functiuni constructia dispune si de un living cu loc de luat masa, o bucatarie si un birou la parter, iar la etaj sunt prevazute trei dormitoare, din care unul este matrimonial. Arhitectura exterioara este rustica, tratidionala, cu accente specifice ca placajul de piatra, sarpanta cu inclinatie mare, ancadramente la ferestre si usi, parapeti si popi din lemn tratati tratati pentru a fi rezistenti la intemperii.

« »

bla bla