24-Locuinta la calcan P+1E

Vedeti Preturile !

Locuinta unifamiliala, amplasata pe limita de proprietate, cu suprafata construita de 130 mp, cea desfasurata de 260 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

***Suprafata desfasurata = 260 mp***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Proiectul se poate modifica in functie de cerintele dumneavoastra, cu modificari de compartimentari interioare, fatade, finisaje, etc, fara alte costuri suplimentare.

Locuinta cu regim de inaltime P+1E cu suprafata construita de 130.21 mp, alipita la calcan pe latura cu fatada posterioara. Constructia are o arhitectura moderna, cu tonuri de culori calde, imbinand intr-un mod armonios suprafetele vitrate cu placajul de piatra naturala si vopsitoriile lavabile. Cladirea este acoperita in sarpanta, iar in partea frontala a acesteia se ridica un atic ce sublinieaza zona de semicerc descrisa in plan. Terasele si balcoanele deservesc functiunile importante ale cladirii, creand astfel spatii de relaxare  pentru petrecerea timpului liber sau pentru alte ocupatii. Spatiile de terase au fost construite pentru a compensa suprafetele verzi de mici dimensiuni, ramase la nivelul solului.

« »

bla bla