25-Locuinta Sp+P+1E+2Er

Vedeti Preturile !

Proiect Locuinta unifamiliala Sp+P+1E+2Er, cu suprafata construita de de 165 mp si suprafata desfasurata de 453 mp in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

*** Suprafata desfasurata=453 mp;
Pret proiect= 4077 euro
—Pretul este calculat pentru Pachet Standard de Proiectare DTAC+PTh***

Continut Pachet Standard de proiectare DTAC+PTh:

Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, armare o grinda principala, sectiuni armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, extrase de fier si de beton aproximative

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Proiect pentru o locuinta unifamiliala cu regim de inaltime Sp+P+1E+2Er, cu o arhitectura moderna, dar adaptat la conditiile climatice ale tarii noastre. Suprafata construita a cladirii este de 165 mp, iar cea desfasurata de 453 mp. Din punct de vedere functional, constructia dispune, pe langa dependinte,  de parcaj pentru doua masini, doua livinguri, loc de luat masa, patru dormitoare, toate cu baie proprie si terase si balcoane la fiecare nivel al constructiei. Lotul pe care se propune a se amplasa aceasta constructie are dimensiunea de aproximativ 800 de mp.  Arhitectura propusa este moderna, evidentiindu-se suprafetele vitrate generoase, jocurile de volume, finisajele moderne si marcarea volumelor prin tratarea cu vopsele de culori diferite.  Invelitoarea constructiei este tip sarpanta, dar este astfel propusa a se realiza incat sa se imbine armonios cu acest tip de arhitectura moderna. Parapetii balcoanelor si teraselor sunt din sticla securizata cu mana curenta din aluminiu, iar terasele si balcoanele sunt acoperite cu invelitoare de tip pergola, aceste materiale completand specificul arhitectural al constructiei. Constructia are o arhitectura moderna, ce completeaza o planimetrie functionala in care spatiile sunt generoase dar in acelasi timp practice.

« »

bla bla