Propunere de principiu amenajare birouri

Vedeti Preturile !

Propunere amenajare spatiu birouri in
Inapoi la Portofoliu
Inapoi Acasa

Pachetul Proiect Autorizatie+Structura Detaliata cuprinde atat dosarele necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie, cat si cele necesare pentru construirea cladirii. Proiectul se poate modifica in functie de cerintele dumneavoastra, cu modificari de compartimentari interioare, fatade, finisaje, etc, fara alte costuri suplimentare. 

Cuprins Proiect Autorizatie+Structura Detaliata:
Stabilirea de comun acord cu beneficiarul a temei de proiectare si prezentarea solutiei de proiect propuse catre beneficiar, prin planuri si vizualizari ale constructiei, spre aprobarea solutiei si demararea proiectului efectiv. Beneficiarul poate solicita modificari si completari, de cate ori considera necesar, pana se stabileste solutia finala ce va fi inaintata inginerilor.

Dosarele ce se vor preda beneficiarului vor cuprinde:

Arhitectura-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat de verificare proiect la cerinta E, memoriu tehnic de arhitectura,  plan de situatie, plan de trasare, plan parter si planurile tuturor etajelor, plan invelitoare, doua sectiuni caracteristice, patru fatade, lista de cantitati pentru caramida.

Rezistenta-Borderou piese scrise si desenate, legitimatie verificator, referat verificare proiect la cerinta A, memoriu tehnic de rezistenta, plan sapatura, plan fundatie, sectiuni fundatii, plan armare stalpi, plan armare grinzi, planuri cofrare plansee, planuri armare plansee, plan sarpanta, plan armare atice, extrase de fier si de beton

Instalatii-Borderou piese scrise si desenate, memoriu tehnic instalatii electrice, memoriu tehnic instalatii sanitare si termice, schema instalatiilor electrice, schema instalatiilor termice, schema instalatiilor sanitare.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la acest proiect, sau doriti sa realizam o oferta de proiectare pentru dumneavoastra,va rugam sa ne contactati:

Contactati-ne !

Amenajare spatiu birouri, open space, cu suprafata utila de 178.02 mp. In spatiul dorit sa se amenajeze au fost dispuse 24 de birouri, de cate o persoana, si mobila aferenta functonarii unei firme. Pentru tratarea pardoselei s-au folosit placi de granit de diferite nuante, de la alb la gri inchis, precum si sticla sablata montata pe profile metalice. Sub sticla sunt mascate corpuri de iluminat, comandate de la intrerupator. Stalpii sunt finisati cu placaje de tip bond, patrate de culoare verde si de diferite nuante,
de la verde deschis la verde inchis. Separarile intre birouri sunt realizate din ferestre cu geam termopan, geam partial sablat, si cu tamplarie de aluminiu. Sunt prevazute sisteme de ventilatie si incalzire in plafon, precum si fante ce adapostesc corpuri de iluminat. Corpurile de birouri sunt alcatuite din placi de lemn de culoare wenge si front de lucru din sticla pe suporti de aluminiu.

« »

bla bla