Primavara

Home » Arhitectura si design » Primavara

430_rainbowumbrella

Prima luna de primavara se apropie de sfarsit. Natura ne arata ca este un artist,  ce foloseste culoarea pentru a se exprima dibaci si gratios in acelasi timp. Picteaza pe sevaletul alb al iernii, la inceput cu sfiala, dar cu pricepere si multa culoare, foarte multa culoare.

Toata aceasta transformare naturala complexa a coincis cu o transformare a elementelor de prezentare si reprezentare ale firmei noastre. Nu avem pretentia unei asemanari coloristice intre procesul minunat prin care trece natura, odata cu venirea primaverii si procesul de schimbare a unora dintre elementele noastre de imagine.

Avem, cu toate acestea, un site si un logo nou, mai colorate si cred eu, mai placute. Am modificat substantial logo-ul (“a se citi l-am schimbat in totalitate”) si am turnat o galeata de culoare peste el, de fapt mai multe galeti. Din vechiul site a ramas partial structura si asta pentru ca lucram cu ingineri buni si rigurosi care nu ne lasa sa proiectam de capul nostru.

“Ornamentatia a fost, este si va fi policroma. Natura nu ne prezinta un obiect monocrom, total uniform, cu respect pentru culoare – nici in vegetatie, nici in geologie, nici in topografie, nici in regatul animal. Intodeauna contrastul de culori este, mai mult sau mai putin, plin de viata si de aceea trebuie sa coloram in intregime sau in parte fiecare element arhitectural” – Antoni Gaudi

Arhitectura si design | | Comments Off on Primavara

bla bla

»