Serviciile noastre

Home » Serviciile noastre

Arhitectura

img1

Firma noastra ofera consultanta pentru intocmirea de proiecte personalizate pentru fiecare client, dupa preferintele si exigentele clientului. Proiectele afisate pot fi adaptate sa se potriveasca pe terenul dumneavoastra, sau pot sa fie modificate ca planimetrie sau ca volumetrie, dupa preferinte.
Noi va putem oferi solutii optimizate dupa cerintele si exigentele dumneavoastra corelate cu posibilitatile si limitarile urbanistice ale terenului(indicatori urbanistici, retrageri). Impreuna cu dumneavoastra putem stabili o solutie de proiect eficenta din punct de vedere urbanistic, functional si al costurilor investitiei, dar si estetica din punct de vedere al volumetriei si aspectului exterior si interior al constructiei.In functie de preferintele si conform cu normativele si legile in vigoare stabilim solutia de proiect pretabila pentru dumneavoastra.

Rezistenta

img2-1

Modalitatea in care se realizeaza structura de rezistenta a unei constructii dar si materialele din care aceasta e realizata variaza in functie de destinatia cladirii dar si de preferintele clientului. Elementele de structura pot sa fie realizate din diferite materiale ca beton armat, lemn, metal, caramida, sau se poate propune o structura mixta. De asemenea daca doriti sa realizati o interventie asupra unei cladiri existente, fie aceasta extindere sau consolidare, sau daca doriti sa construiti o cladire noua alipita de o constructie deja existenta, va putem oferi solutia optima pentru realizarea planurilor dumneavoastra. Corecta dimensionare si amplasare a elementelor structurale este necesara pentru proiectarea unei constructii eficente.

Instalatii

img3

Diversitatea tehnologiilor si a materialelor existente pe piata, in domeniul instalatiilor, poate fi folosita pentru a adopta solutia optima pentru cladirea pe care o doreste clientul, in concordanta cu planurile si bugetul acestuia. Cele trei specialitati de proiectare a instalatiilor (electrice, sanitare si termice),corelate cu planurile de arhitectura si de structura asigura eficentizarea raportului cost/beneficiu al intregii lucrari. Proiectarea instalatiilor se face in conformitate cu normativele si legile in vigoare, cu dorintele beneficiarului, si cu existenta si amplasamentul utilitatilor pe teren.

Consultanta de specialitate in toate etapele unui proiect

img7

Pe toata desfasurarea unui proiect, putem sa va oferim consultanta de specialitate. Puteti apela la serviciile noastre pentru clarificarea oricaror aspecte legate de proiectare, de reglementari urbanistice, de legislatie si pentru intocmirea documentatiilor necesare obtinerii avizelor si autorizatiilor.

Modelare arhitecturala 3d, vizualizari si  randari

img4

Pentru clientii firmei noastre, dar si pentru alte birouri de proiectare realizam vizualizari ale proiectelor si eventual animatii ale acestora pentru a transmite cat mai clar conceptul gandit de arhitect. Aceste randari se realizeaza in urma modelarii constructiei propuse sau se lucreaza pe modelarea oferita de arhitect..Vizualizarile exterioare si interioare sunt necesare pentru o mai buna prezentare a ideii de proiect catre beneficiar.

Amenajari interioare si peisagistice

img5

In concordanta cu preferintele clientului si cu posibilitatile oferite de constructie se pot amenaja incaperile acesteia in diferite stiluri si folosind diverse materiale. Va putem sfatui cu privire la amplasarea optima a mobilierului in incapere si cu privire la finisajele ce se preteaza in camera respectiva.
Fie ca este vorba de o gradina sau de un parc, amenajarea peisagistica poate transforma spatiul respectiv intr-un spatiu relaxant, zonificat pe functiuni si cu trasee de circulatii bine definite.
Atat amenajarile interioare cat si cele peisagistice reprezinta o transformare a spatiului pentru a se preta preferintelor beneficiarului, in concordanta cu reglementarile functionale si cu criteriile estetice.